Axolot Solutions har skrivit provkörningsavtal med en kund i fiskodlingsbranschen

Axolot Solutions har skrivit provkörningsavtal med en kund i fiskodlingsbranschen

Axolot Solutions i Finland har skrivit ett provkörningsavtal med en kund inom fiskodling, för rening av deras processvatten.

Försöken kommer att genomföras vid kundens anläggning i Finland under en månad, i september. Syftet är att finna ett sätt att rena avloppsvattnet från kundens fiskodling från partiklar, näringsämnen och färg.

Sirkku Rönkä, VD för Axolot Solutions i Finland, säger: “Med hjälp av vår AxoPur-teknik hoppas vi finna en metod att rena kundens avloppsvatten lokalt, vilket också skulle bidra till en mer hållbar matproduktion.”

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Martin Ragnar, VD och koncernchef Axolot Solutions, tel: 070 817 11 16, mejl: martin.ragnar@axolotsolutions.com
 

Dokument & länkar

Axolot har skrivit provkörningsavtal inom fiskodling

Om Axolot Solutions

Axolot Solutions Holding AB är ett svenskt miljöteknikföretag som säljer system för industriell vattenrening. Det görs genom att erbjuda en egenutvecklad patenterad lösning som bygger på en väl beprövad grundteknologi. Axolot Solutions vattenrening är kostnadseffektiv och möjliggör recirkulation av vattnet. Detta innebär en minimal belastning på miljön. Genom dotterbolaget Axolot Solutions Finland Oy driver Axolot Solutions även verksamhet i Finland. Mer information om verksamheten finns på www.axolotsolutions.com.

Axolot Solutions Holding AB har sitt huvudkontor i Helsingborg och bolagets aktie (ticker: Axolot) är listad på Nasdaq First North Growth Market, Stockholm sedan 21 november 2018. FNCA Sweden AB är bolagets Certified Adviser. FNCA Sweden AB kan kontaktas via mejl info@fnca.se eller tel 08-528 003 99.