Karriär

Kom och jobba med oss!
Vi designar framtiden för rening och återcirkulation av industrivatten.

Jobba med oss

Grunden är en unik elektrokemisk process för nära nog momentan separation av vatten och föroreningar som möjliggör återanvändning av såväl vatten som dess inneboende energiinnehåll.

Vi har en helhetssyn på vattnets roll i samhället och stora ambitioner att skapa ett ledande och internationellt teknikföretag.

Vi ser oss själva som strukturerade entreprenörer. Det betyder att vi har en stark företagskultur av att arbeta tillsammans, hjälpa varandra, ta ansvar och leverera på det vi tagit på oss.

Kontakta oss gärna via vårt formulär, mail eller telefon.

Arbeta med oss

Vi söker olika kompetenser

Vi är alltid intresserade av att knyta till oss mångkunniga, energiska och initiativrika tekniker med erfarenhet från processindustri och miljö.

Spontanansökningar

Är du mångkunnig, energisk och initiativrik? Ta kontakt med oss.

Vi tar gärna emot spontana ansökningar från intressanta personer med olika bakgrund och relevanta kompetenser.

Om vi för närvarande inte har en ledig tjänst utannonserad som passar dina kunskaper är du välkommen med din spontanansökan och CV genom att skicka oss ett mail via: career@axolotsolutions.com

Projektöppningar

Utvecklingen fortsätter kontinuerligt. Har du vad som krävs?

Vårt laboratorium och vår verkstad är lokaliserad i Landvetter utanför Göteborg. Där genomför vi kontinuerligt försök och utveckling av metoder och processer i syfte att öka vår förståelse för hur vi kan vidareutveckla våra lösningar.

Av denna anledning välkomnar vi särskilt diplompersonal, M.Sc. eller B.Sc. nivåer. Vi har också intresse av examensarbetare med relevant intresse och inriktning. Hör av er till oss. För karriärrelaterade frågor, vänligen kontakta oss via: career@axolotsolutions.com