Axolot Solutions medverkar online i eventet Aktieportföljen LIVE

Axolot Solutions medverkar online i eventet Aktieportföljen LIVE

Axolot Solutions styrelseledamot Lennart Holm medverkar idag 25 april kl 12.25 i ”Aktieportföljen LIVE”, där han gör en presentation av bolaget.

Eventet Aktieportföljen LIVE och Axolots medverkan kan ses på denna länk. Presentationen kommer att hållas tillgänglig på bolagets hemsida i efterhand.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Lennart Holm, Styrelseledamot Axolot Solutions Holding AB, 070 630 85 62 eller lennart.holm@axolotsolutions.com

Dokument & länkar

Axolot Solutions medverkar online i Aktieportföljen

Om Axolot Solutions

Axolot Solutions Holding AB är ett svenskt miljöteknikföretag som säljer system för industriell vattenrening. Det görs genom att erbjuda en egenutvecklad patenterad lösning som bygger på en väl beprövad grundteknologi. Axolot Solutions vattenrening är kostnadseffektiv och möjliggör en hög reningsgrad samt recirkulation av vattnet. Detta innebär en minimal belastning på miljön. Bolaget bedriver även verksamhet genom ett dotterbolag i Norge. Mer information om verksamheten finns på www.axolotsolutions.com.

Axolot Solutions Holding AB har sitt huvudkontor i Helsingborg och bolagets aktie (ticker: Axolot) är listad på Nasdaq First North Growth Market, Stockholm sedan 21 november 2018. FNCA Sweden AB är bolagets Certified Adviser.