Handeln med Axolot Solutions aktie inledd på Nasdaq First North

Handeln med Axolot Solutions aktie inledd på Nasdaq First North

Miljöteknikbolaget Axolot Solutions Holding AB:s (Ticker: Axolot) aktie listades i dag, onsdag, på Nasdaq First North. Bolagets patenterade teknik AxoPur gör det möjligt att momentant rena och återanvända förorenat vatten.

– Axolot Solutions är ett miljöteknologibolag som verkar inom en snabbt växande bransch. Listningen på Nasdaq First North är ännu ett steg i vår tillväxtplan. Vi är övertygade att listningen kommer att öka intresset för Axolot Solutions, och samtidigt stärka vårt varumärke och vår marknadsposition, säger Mårten Olausson, CEO på Axolot Solutions.

Axolot Solutions fokuserar inledningsvis på att rena vatten verksamma inom branscherna papper och massa, gruvor och mineraler, kemi och process samt företag där tillverkningsprocesserna leder till svårt nedsmutsat vatten.

FNCA Sweden AB är bolagets Certified Adviser.

För ytterligare information kontakta:

Mårten Olausson, CEO Axolot Solutions, tel 070–5840617
mejl:
marten.olausson@axolotsolutions.com                     

Anita Haak, CFO Axolot Solutions, tel 070–8171112
mejl:
anita.haak@axolotsolutions.com 

Dokument & länkar

Release

Axolot Solutions Holding AB är ett svenskt miljöteknikföretag som säljer system för industriell vattenrening. Det görs genom att erbjuda en egenutvecklad patenterad lösning som bygger på en väl beprövad grundteknologi. Axolot Solutions vattenrening är kostnadseffektiv och möjliggör recirkulation av vattnet. Detta innebär en minimal belastning på miljön.

Mer information om verksamheten finns på www.axolotsolutions.com.

Axolot Solutions Holding AB har sitt huvudkontor i Helsingborg och bolagets aktie (ticker: Axolot) är listad på Nasdaq First North, Stockholm sedan 21 november 2018. FNCA Sweden AB är bolagets Certified Adviser.